Boligmarkedet i Nesna kommune

Nesna har et spennende boligmarked med leiligheter, hus og småbruk i mange fasonger og i ulike bomiljø. Felles for de alle kort avstand til barnehage, skole og servicetilbud, så fremt du ikke velger å bo skikkelig landlig.   

Drømmer du om småbruk på landet, eller en lettstelt leilighet? Har du ønsket deg å restaurere et eldre hus eller et arkitekttegnet massivtrehus? Ønsker du å bo på tettstedet eller finne din perle på en av øyene i kommunen?

De fleste husene ligger på tettstedet Nesna. Her finner man alle servicetilbud, barnehager og skoler. Det er stort sett gårder og småbruk både på Nesnastranda og på Strandlandet østover fra tettstedet på begge sider av Kjølen. På Tomma er det et lite sentrum på Husby med butikk og skole, ellers så ligger de fleste eiendommene landlig til. Det samme gjelder på Hugla og Handnesøya med sine landlige hus, gårder og småbruk.

Nesna har en overraskende variert boligmasse. Det er små og større leiligheter, rekkehus og eneboliger. Nesna kommune har et godt samarbeid med Husbanken og kan tilby finansiering fra startlånordningen.   

Boliger til salgs i Nesna kommune - Finn.no

Fritidsboliger til salgs i Nesna kommune - Finn.no