Utdanning

Nesna tilbyr utdanning fra barnehage til høyere utdanning. Nesna har høyere utdanning via Nord universitet, og videregående utdanning via KVN. Institusjonene ligger tett i tett i en felles campus for utdanning.

Nord universitet

Nesna har en over 100-årig tradisjon med høyere utdanning. På Nord universitet, studiested Nesna blir du ikke borte i mengden. Her blir du sett og får være synlig. Selv om studiene er samlingsbaserte, blir du som student fort en del av miljøet på studiestedet.​

A-bygget, Nord universitet, Nesna. - Klikk for stort bildeA-bygget, Nord universitet, Nesna. Hilde V. Falch

Som student ved utdanningene på Nesna får du veldig gode forutsetninger for å lykkes. Infrastrukturen er skreddersydd til lærerutdanningene for å kunne gi deg best mulig rammebetingelser.

Nord universitet -  Studietilbud på Nesna

KVN

KVN er en offentlig godkjent, kristen privatskole, åpen for alle. Skolen tar opp elever fra hele landet. KVN har et veldig godt miljø, og er en av skolene i Norge med minst frafall og best trivsel. 

På KVN oppleves et mangfold av mennesker. Elevene har mange ulike bakgrunn og historie, men utgjør sammen et nytt fellesskap med ulike meninger, kulturer og religioner.

Les mer om KVN

En gruppe med elever fra KVN. - Klikk for stort bildeElever ved KVN. Siste skoledag før sommerferie. KVN