Derfor valgte jeg Nesna: - Godt for ungene

Karine er virksomhetsleder for Nesna mestringssenter. Hun og familien skulle bare være på Nesna i 6 måneder, men familien trivdes så godt at de flyttet hit permanent.

Navn: Karine Helen Nordby
Jobb: Virksomhetsleder for Nesna mestringssenter
Opprinnelig fra: Sørreisa i Troms

Hvorfor valgte du Nesna?

Jeg og min samboer fikk tilbud om å komme til Nesna å jobbe i 6 måneder på et oppdrag i kommunen. Siden vi har to barn, måtte vi diskutere dette med dem. Vi ble enige om at dette var spennende og at vi ville prøve. Etter 6 måneder trivdes både ungene og vi så godt at vi bestemte oss for å flytte hit permanent. For oss ble det kombinasjonen jobb, trivsel og mennesker som var lette å bli kjent med, som ble avgjørende.

Hva er det beste med Nesna fra ditt ståsted?

Det beste med Nesna er for oss helt klart at det er et veldig godt miljø for ungene. De ble fort kjent med andre, og hadde mange fritidsaktiviteter å velge mellom. De valgte blant annet fotball og kom fort inn i fotballmiljøet. 

Ellers er det de korte avstandene til alt du trenger, og at det er lett å bli kjent med nye mennesker.

Hvordan ser du for deg Nesna i fremtiden?

Nesna er en kommune i vekst og jeg ser for meg en enda større utvikling her på mange fronter fremover.

Hvorfor skal andre velge Nesna?

Det er et generelt et godt miljø her for både barn og voksne. Det var lett å flytte hit med barn. Barne- og ungdomsskolen Nesna skole er veldig bra. Ungene slo seg fort til ro, og vi som foreldre ble godt tatt i mot av de andre foreldrene.