Derfor valgte jeg Nesna: - Turmuligheter og lange lyse netter

Christian fra Larvik jobber med praksisplassering for barnehagelærerstudenter ved Nord universitet. Han valgte Nesna for lyse sommernetter og tilgang til naturopplevelser.

Navn: Christian Falck Kummernes
Jobb: Rådgiver ved Nord universitet
Opprinnelig fra: Larvik

Hvorfor valgte du Nesna?

Søkte jobb ved det som var Høgskolen i Nesna i 2012, da vi hadde bestemt oss for å flytte nordover fra Østlandet (ektefelle er fra Mosjøen). Fikk jobben, og flytta oppover.

Hva er det beste med Nesna fra ditt ståsted?

Det beste med Nesna, er Nesnaøyene Tomma, Hugla og Handnesøya syns jeg. Og lange, lyse sommernetter da. Jeg trives nok aller best her nord i sommerkvartalet. Quizen på Go'hjørnet er også en godt ting!

Hvordan ser du for deg Nesna i fremtiden?

Det skjer mye nytt på flere fronter for tiden, så det lover godt for Nesna framover. Det virker som kommunen er positiv til nye ideer og har lett for å se framover.  Ikke minst, så lenge quiz’en på Go’ hjørnet består, så er alt godt!

Hvorfor skal andre velge Nesna?

Nesna er ypperlig hvis man ikke finner seg helt til rette i urbane strøk og byer. Eller om man ønsker å ha tilgang til friluftsliv i veldig flotte naturområder (Børgefjell og Saltfjellet er kun noen få timers kjøretur unna), så er Nesna et fint valg.